Vilken nivå krävs för att gå den 1-åriga sångkursen?

du är erfaren eller avancerad sångare

För att du ska kunna ta till dig innehållet och få ut så mycket som möjligt av kursen behöver du tidigare erfarenhet av att sjunga. Kursen riktar sig mot sångare på erfaren och avancerad nivå. Är du musiker/ljudtekniker med mycket erfarenhet av att musicera kan kursen passa dig även om du är nybörjare på sång.

Se mina ungefärliga definitioner av att vara nybörjare, erfaren och avancerad nedan. Kontakta mig om du känner dig osäker!

nybörjare

Du har ingen eller liten sångvana och har aldrig sjungit inför andra, eller bara ett fåtal gånger. Du kanske har sjungit i kör ett par tillfällen, eller under en längre tid men vill helst inte höras för mycket. Du har ingen eller viss erfarenhet av att jobba med din röst och är inte så van att höra dig själv.

erfaren

Du har god sångvana och har sjungit inför andra någon enstaka gång eller många gånger. Du har sjungit på egen hand, i kör eller sånggrupp, som artist eller i band. Du har viss eller god erfarenhet av att jobba med din röst och är hyfsat van att höra dig själv.

avancerad

Du har gedigen sångvana och har stått på scen många gånger. Du har uppträtt som artist eller med band, i musikal eller med avancerad kör. Du har god eller mycket god erfarenhet av att jobba med din röst och är van att höra dig själv.