boka lektioner

Varmt välkommen!

Boka sång- & röstlektioner
Längre ner på denna sida kan du boka in dina sång-/röstlektioner. Efter att du valt tid lägger du till koden som finns i kvittot som skickades via mejl efter ditt köp. Du kan också boka genom att klicka på "Schedule" i kvittot. Om du skapar en användare i samband med din bokning så kopplas din kod ihop med din mejladress och du behöver inte hålla reda på den. När du är inloggad kan du se hur många lektioner du har kvar samt hur länge de är giltiga.

Har du fått ett presentkort?
Kod med 4 siffror/bokstäver:
För 1-2 lektioner skriver du in koden efter du valt tid för lektion eller workshop/masterclass. Har du fått 3, 6 eller 12 lektioner behöver du för tillfället kontakta mig och ange koden.

Kod med 8 siffror/bokstäver:
Ange presentkortskoden efter att du valt tid för lektion eller workshop/masterclass.

Har du ett presentkort från Live-it?
Skicka boxnumret och säkerhetskoden som står på ditt presentkort så skapar jag en ny kod som fungerar i mitt bokningssystem. Kontakt »

Finns ingen tid?

Våren 2018 har jag färre tider än vanligt. För dig med innestående lektioner har giltighetstiden förlängts. Om du vill boka men inte hittar någon tid i kalendern, hör gärna av dig så kan vi försöka hitta en tid som passar! Kontakt »