Boka lektioner

boka sång- & röstlektioner

Längre ner på denna sida kan du boka in dina sång-/röstlektioner. Efter att du valt tid lägger du till koden som finns i kvittot som skickades via mejl efter ditt köp. Du kan också boka genom att klicka på "Schedule" i kvittot. Om du skapar en användare i samband med din bokning så kopplas din kod ihop med din mejladress och du kan använda själva mejladressen som kod istället. Du kan även logga in och se dina bokningar, hur många lektioner du har kvar och dess giltighetstid.

har du fått presentkort?

Kod med 4 siffror/bokstäver:
För 1-2 lektioner skriver du in koden efter du valt tid för lektion eller workshop/masterclass. Har du fått 3, 6 eller 12 lektioner behöver du för tillfället kontakta mig och ange koden.

Kod med 8 siffror/bokstäver:
Ange presentkortskoden efter att du valt tid för lektion eller workshop/masterclass.

Har du ett presentkort från Live-it?
Skicka boxnumret och säkerhetskoden som står på ditt presentkort så skapar jag en ny kod som fungerar i mitt bokningssystem. Kontakt

Finns ingen tid?

Våren 2018 har jag färre tider än vanligt. Om du vill boka men inte hittar någon tid i kalendern, hör gärna av dig så kan vi försöka hitta en tid som passar! Kontakt Förlängd giltighetstid kan ges om du hör av dig i god tid innan dina lektioner/presentkort går ut.