företag & föreningar

Utveckla rösten!

Boka utbildning till ditt företag eller din förening. På denna sida kan du hitta färdiga paket, men tveka inte att kontakta mig för att diskutera andra typer av upplägg.

HÅLLBAR RÖSTTEKNIK
& RÖSTEN SOM KOMMUNIKATIONSMEDEL

WORKSHOP

Vad skulle hända om du tappade rösten helt? Rösten är ett mycket viktigt kommunikationsmedel som ofta inte får den uppmärksamhet den förtjänar. Vi räknar med att den ska vara där för oss och funderar oftast inte så mycket på den förrän ett problem uppstår. Öka istället kunskapen om rösten redan nu!

Under denna workshop får ni bland annat svar på frågorna:
> Vad kan göras för att rösten ska hålla längre?
> Hur kan heshet undvikas?
> Hur använder man rösten för att få högre/lägre volym?
> Hur kan rösten anpassas till olika situationer?
> Hur kan rösten användas för att förmedla budskap mer effektivt?

Passar er som arbetar med t ex sälj, kundservice, presentation & föreläsning.

Längd: 2 timmar
Pris: Kontakta för offert

Sagt av tidigare deltagare:

"Superbra & väldigt inspirerande med många bra tips & verktyg för att jobba vidare framöver"
"Roligt och lärorikt!"
"Gått många kurser, men det här var något helt nytt med röststyrning"
"Väldigt givande! Ny och bra info!"

sångteknik för sång- & skådespelar-ensembler

WORKSHOP & masterclass


Genomgång av röstens anatomi, andning, stöd, klangtyper (funktioner) och klangfärg blandat med praktiska övningar. Ger gruppen en god överblick av sångteknik med utgångspunkt i Complete Vocal Technique/CVT. 

Längd: Heldag (halvdag workshop + halvdag masterclass)
Pris: Kontakta för offert

Sagt av tidigare deltagare:
"Superbra & väldigt inspirerande med många bra tips & verktyg för att jobba vidare framöver""Roligt och lärorikt!""Gått många kurser, men det här var något helt nytt med röststyrning""Väldigt givande! Ny och bra info!"

nöjda kunder

"När vi på Västerbottensteatern anlitade Malin Karlsson på Vibe Vocals hade var förhoppningen att få en bra utbildningsdag för personalen. Vi blev glatt överraskade också av hur rolig dagen blev, hur mycket vi lärde oss  och hur oerhört användbart det Malin arbetade med kommer att vara för oss på teatern."

Fransesca Quartey
VD / Konstnärlig Ledare, Västerbottensteatern

”Efter önskemål från kollegor anlitade Umeå Universitetsbibliotek Malin Karlsson på Vibe Vocals för en röst- och sångworkshop. Rösten är ett viktigt arbetsredskap för många kollegor, och förväntningarna var högt ställda. Med stor kunnighet och professionalism infriade Malin våra förväntningar, och mer därtill.​”

Niklas Lehto
Bibliotekarie, Umeå Universitetsbibliotek

"”Vi anlitade Vibe vocals för en halvdag med arbetslaget då rösten är ett viktigt redskap för oss, både på jobbet och fritiden. Några ord från dagen: Bra med röstteknik! Det här behöver vi mer av. Det här behöver vi få träna mer på. Intressant. Kul med en ny modell och ett nytt perspektiv."

Therese Hamrén
Församlingspedagog, Ersbodakyrkan