För körer & sånggrupper

FORTBILDA DITT ARBETSLAG MED EN
ROLIG & LÄRORIK WORKSHOP

OFFERTFÖRFRÅGAN

december-bonus: 
15 minuters personlig coachNing

sångteknik för körer

Bygg upp körens kunskap om sångteknik och få verktyg att låta så bra som möjligt tillsammans! Vi provar många olika sätt att påverka soundet som ger er konkreta verktyg att ta med från workshoppen.

Vi implementerar teknikerna i er repertoar för prova på dom i riktiga låtar. Om önskemål finns kan vi också jobba med ett specifikt problem eller viss låt.

Jag jobbar genreoberoende och har inget ljud- eller stilideal när jag jobbar med körer. Körledarens vision för ert sound styr och jag finns där för att hjälpa er mot det målet. Om er kör "bara" vill låta bättre går det såklart också bra!

Passar för allt från glada amatörkörer till proffskörer. Upplägget anpassas efter er!

Innehåll:
> Genomgång av sångteknik (andning, stöd, röstens funktioner (klangtyper) och klangfärg.

Upplägg:
> Genomgång av innehållet med praktiska övningar. Anpassningsbar längd.
> Implementering av teknikerna i er egen repertoar. 
> Fördjupning enligt ev önskemål. 

Längd: 3 h

Pris: Kontakta för offert

sångteknik för sånggrupper

WORKSHOP & masterclass

Genomgång av röstens anatomi, andning, stöd, klangtyper (funktioner) och klangfärg blandat med praktiska övningar. Ger gruppen en god överblick av sångteknik med utgångspunkt i Complete Vocal Technique/CVT. 

Längd: Heldag eller 2 halvdagar (halvdag workshop + halvdag masterclass)
Pris: Kontakta för offert

Skräddarsytt

Har ni speciella önskemål? Hör av dig till mig så utformar jag en skräddarsydd workshop enligt era behov.

nöjda kunder

"Visst hade vi höga förväntningar inför Malins workshop och masterclass, men inte kunde vi ana att hon så snabbt skulle hitta våra muskler för sångstöd som vi inte visste fanns! Ett genialt drag att få hjälp att hitta det man sökt i sin egen röst inför de andra deltagarna, som då samtidigt som åhörare fick lära sig massor av trix. Vi gick därifrån fulla av energi och inspiration inför framtiden. En bra sak var att hon inte bara peppade och stärkte, utan även utmanade och fick oss att vilja utvecklas ännu mer.."

Evalotta Boman
Sångare i Mullin Mallin

"Reaktionerna i kören efter Malins workshop i CVT har bara varit positiva. Många tycker att de har fått bättre koll på stödet och rösten. En av de äldsta körmedlemmarna tyckte att "det här borde vi ha haft för länge sedan". Körmedlemmarna blev inspirerade och vill gärna att vi arbetar vidare med sångteknik på våra övningar."

Susanne Hakola
Körledare Rosornas kör, Hörnefors församling