presentkort

Ge bort en upplevelse!

den perfekta presenten!

Ge bort en upplevelse till kompisen som älskar karaoke, dottern som skriver eget, maken som sjunger i duschen, syrran som uppträder på bröllop... ja det finns många som skulle bli glada av konkreta verktyg att utveckla sin sång! Presentkort för sångintresserade finns i form av sånglektioner och onlinekursen Sångstegen 2018.

För den som använder rösten i sitt yrke, som förskolläraren eller föreläsaren, så finns röstlektioner för att fila på hur rösten kan användas på bästa sätt. 

Ett presentkort hos Vibe Vocals är helt enkelt en ultimat present!

Viktig info:

  • - Välj presentkort nedan, du tas då till en betalsida där du betalar direkt med kort.
  • - Presentkorten är giltiga 2 år från inköpsdatum (tidigare 1 år - det står på ditt presentkort vad som gäller!). För paket med sång-/röstlektioner gäller vanliga bokningsvillkor efter påbörjad användning (t ex 6 månaders giltighet för paket med 6 st lektioner, kan dock inte förlänga giltigheten på 1 år).
  • - Efter betalning får du en automatiskt genererad kod. Vill du ha ett fysiskt presentkort i brevlådan eller en snyggare utskriftsvänlig variant, ange din postadress i kassan (gäller ej för Sångstegen 2018). De presentkorten skapas manuellt, oftast inom 24 timmar. Är det bråttom kan du ringa mig på 073-8227727 och höra hur snart jag kan hjälpa dig. Presentkort med belopp skapas alltid manuellt.

VILKET PRESENTKORT VILL DU KÖPA?

Obs! Ange ditt namn och din mejladress i kassan.

SÅNGSTEGEN 2018

LÄR DIG GRUNDERNA I SÅNGTEKNIK & UTVECKLAS SOM SÅNGARE PÅ 30 dagar

Kursen inkluderar:
> 30 lektioner direkt till din inkorg: Lättlästa, rakt på sak och utan fluff!I 
> FB-grupp med 5 utbildande livesändningar: Fördjupa dina kunskaper med andra sångintresserade!

Försäljning av presentkort är tillfälligt stoppad.