Sångstegen

Sångstegen

Lär dig grunderna i sångteknik
& utvecklas som sångare online

december-bonus: 
15 minuters personlig coachNing

Är du frustrerad över din sångröst?

Känner du igen dig i något av detta?

Du känner dig frustrerad över din sångröst och vet inte hur du ska komma vidare

Ibland går det bra när du sjunger och ibland inte, men du vet inte varför

Du vill öva men vet inte hur 

Du tror att du måste nöja dig med "rösten du föddes med" 

DET ÄR DAGS ATT FÅ KOLL PÅ RÖSTEN
& BLI EN BÄTTRE SÅNGARE!

Vore det inte roligare att känna igen sig i detta?

Du har konkreta verktyg för att komma vidare med din sångröst

Du kan själv identifiera när du gör rätt och hur du ska nå dit igen & när du gör fel och hur du kan undvika det

Du vet hur du ska öva på ett effektivt sätt

Du känner att din röst har massor av potential som du vill utforska

Det är möjligt att utvecklas långt mer än du tror...

Därför har jag
skapat Sångstegen!

- En onlinekurs där du får lära dig de viktigaste principerna om sångteknik steg för steg!

jag har varit så frustrerad!

Om du inte sett mitt ansikte förut så heter jag Malin Karlsson och är sång- & röstcoach. Jag har varit extremt frustrerad över min sångröst och undrat vad tusan jag gjort för fel. Jag har använt mitt stöd HELT fel och inte haft någon aning om hur jag ska öva effektivt. Puh! Den frustrationen fick mig att vilja förstå rösten på allvar och ledde mig på en häftig resa som gör att jag idag jobbar med att hjälpa andra.

Jag är CVT-lärare och använder sångtekniken Complete Vocal Technique som min utgångspunkt, blandat med mina kunskaper inom personlig utveckling och psykologi. Vill du veta mer om mig, klicka här.

du får allt detta:

Kursplattform med 30 steg

Gör under 30 dagar eller i din egen takt.
Start 5 november.

  • Sångteknik presenterat i ett lättläst format, rakt på sak och utan fluff. Bilder, ljudfiler och nedladdningsbara dokument ingår för maximalt lärande.

  • Principerna & övningarna alla sångare borde veta.

  • Förståelse för: röstens anatomi, röstens klangtyper (funktioner), färgning av klangtyperna, andning & stöd, övningsteknik.

Utbildande livesändningar

Se live eller när det passar dig.
Sänds blandade vardagkvällar.

  • 3 livesändningar med fokus på innehållet från stegen. Baseras på deltagarnas frågor. Två i november och en i december.

  • 2 livesändningar baserade på deltagarnas frågor och önskningar. En i januari och en i februari.

  • Nyhet: Möjlighet att själv vara med via mobilens/datorns kamera och få personlig coachning! Detta är även till stor nytta för gruppen.

Sluten Facebook-grupp

Delta när du vill, hur mycket du vill.
Bara för Sångstegens deltagare.

  • Möjlighet att få svar på dina inskrivna frågor samt personliga råd på videos där du sjunger.

  • Chans att dela erfarenheter med och lära av andra sångintresserade.

  • Ett sätt att hålla din pepp uppe när inspirationen och motivationen tryter!

Vad innehåller stegen?
Ladda ner kursöversikten här:

Testa kursen gratis!
Få de 3 första stegen direkt till din inkorg:

köp före alla andra

Ställ dig på väntelistan och köp Sångstegen till förköpspris - före alla andra!

recensioner

"Hittade tillbaka till mina ljusa toner"

Sångstegen blev min räddning! Jag har sjungit hela mitt liv men jag hade känt sista tiden att jag tappat bort flera ”delar” av min röst. Efter det första steget av Sångstegen hittade jag tillbaka till mina ljusa toner och efter några steg till upptäckte jag att min röst låter säkrare och har fått mer omfång och då är jag inte ens färdig med kursen! Min röstutvecklingen via Sångstegen har förvånat inte bara mig själv utan även min familj. Jag rekommendera alla som älskar att sjunga att gå Sångstegen! Tydligt, pedagogisk, personligt och utvecklande! Tack Malin!

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

"Malin är en awesome coach!"

Som musikalartist och sångerska har Sångstegen varit ett jättebra sätt att uppdatera och finputsa min sångteknik. Kursen har fått mig att känna mig väldigt motiverad att utvecklas, vilket har resulterat i att jag har övat mycket mer till vardags. Jag älskar också att Sångstegen ger konkreta verktyg till HUR man mest effektivt kan utvidga sitt register och att beskrivningarna är så tydliga och precisa. Jättebra med livesändningarna som ger möjlighet att reda ut eventuella oklarheter - vilken lyx!! Malin är en awesome coach!

- CLAUDIA DOLSØ

"En fantastisk hjälp!"

Sångstegen har varit en fantastisk hjälp för mig att i lugn och ro förstå röstens funktioner. Jag har fått kunskap att kunna styra rösten på helt nya sätt, och på så vis nå längre i fråga om tonhöjd och uthållighet. Rösten som instrument har blivit mer mångsidig och jag har ett bredare verktyg att uttrycka mig med. Jag kan varmt rekommendera Sångstegen!

- VILHELM FLODIN

var du vill, när du vill
& i din egen takt!

var du vill,
när du vill
& i din egen takt!

frågor & svar

Hur mycket tid behöver jag lägga?
Räkna med ca 10 minuter per steg, plus allt från några minuter till en kvart för dagens uppgift. Du väljer själv hur mycket tid du lägger på övningarna, och olika övningar kommer vara olika givande för just dig. Livesändningarna är ca 30-35 minuter långa. Tidsåtgången för Facebookgruppen beror på hur aktiv du vill vara.

Måste jag göra stegen under 30 sammanhängande dagar?
Nej. Ett steg per dag görs tillgängligt under 30 dagar, men du kan ta kortare eller längre pauser när du vill. Livesändningarna går att se i efterhand. Om du inte kan vara med live kan du skriva in frågor i förhand.

Passar kursen för mig?
Kursen riktar sig till alla som vill få koll på sångrösten! Jag har nämligen märkt att både nybörjare och proffs kommer till mig säger att de vill lära sig grunderna. Även många erfarna sångare är ovetande om de bakomliggande mekanismerna i rösten och kan bli helt ställda när de stöter på problem. Den här kursen syftar alltså till att du - oavsett nivå - ska få koll på grundläggande sångteknik som gör att du bättre kan navigera i din röst, lära dig nya saker snabbare och undvika skador. Är du totalt nybörjare är det här en bra kurs för att få koll på viktiga principer och hur du kan börja öva.

Är det värt pengarna?
Under den här kursen får du lära dig sådant som tar många sånglektioner att gå igenom. Med Sångstegen får du mycket värde för pengarna och kan dessutom lära den tid på dygnet som passar dig! För att inget ska lämnas åt slumpen får du möjlighet att ställa frågor i den tillhörande Facebookgruppen.

Hur länge får jag tillgång till kursplattformen & Facebook-gruppen?
Du får tillgång till både kursplattformen & Facebook-gruppen minst 6 månader från köp, men troligen mycket längre. (Jag vill bara inte lova mer än jag vet att jag kan hålla till 100%)

Testa kursen gratis!
Få de 3 första stegen direkt till din inkorg:

förköp: 25 oktober

Vill du köpa Sångstegen till förköpspris, innan alla andra?
Ställ dig på väntelistan!
KONTAKT

/

OM